Mynt företagslån

Om du behöver finansiering för att få ditt företag att växa – då är Mynt ett bra val. De erbjuder företagslån där du kan låna upp till en miljon kr, samtidigt som lånet är mycket flexibelt. Här betalar du endast för det lånebelopp du utnyttjar. Utbetalningarna är dessutom snabba – vilket är bra i företagsvärlden.

Belopp 10 000 kr - 2 000 000 kr
Löptid 1 mån - 36 mån
Ränta 1% - 3%
Åldersgräns 18 år

Fördelar

  • Företagskredit
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Ingen startavgift
  • Factoring och fakturaköp

Nackdelar

  • Kräver omsättning över 500 000 kr

Företagslån utan UC hos Mynt

Mynt är en kreditgivare som riktar sig mot små och medelstora företag, från enskild firma till aktiebolag. Att få ett företagslån hos Mynt är enkelt sett till deras processer.. Du ansöker direkt på hemsidan med hjälp av ditt BankID. När ansökan kommit in genomför de en kreditupplysning från Bisnode och Creditsafe. Det vill säga att det är ett företagslån utan UC. Därmed behåller du också potentiellt bättre kreditvärdighet. Därefter skickar de ut ett låneerbjudande som du kan acceptera genom att signera det med ditt BankID. En låneansökan är gratis och inte heller bindande. Samtliga företagslån är dessutom utan säkerhet.

Du kan låna upp till 1 miljon kr och du kan få en löptid från 1 till 36 månader. När du återbetalar lånet får du en fast avgift varje månad istället för ränta. På så sätt vet du alltid hur mycket ditt lån kommer kosta. Dessutom kan du nyttja de delar av företagskrediten som blir frigjord med tiden.

Krav för företagslån

  • Företaget är minst 6 månader gammalt
  • Registrerat för F-skatt
  • Omsättning på minst 500 000 kr per år
  • Transaktioner för minst 3 månader
  • Samtliga företagsformer är välkomna med en låneansökan (Aktiebolag, Eget företag, Handelsbolag och kommanditbolag)

Företagslån med fakturaköp trots betalningsanmärkning

Mynt erbjuder dig som företagare flexibla villkor trots betalningsanmärkning. Något som är bra om du jobbar på att få en stabil ekonomi i ditt företag. Du tar ut pengar från ditt lån när du behöver och betalar bara för det du använder. Därmed kan du göra så många och stora uttag som du själv vill. Du behöver inte heller ta ut hela ditt lånade belopp. Dessutom kan du när som helst återbetala hela eller delar av ditt lån.

Att återbetala delar av ditt lån i förtid kostar inte heller extra. Du betalar alltså bara avgift för de månader som du faktiskt utnyttjar. Utöver det erbjuder de även fakturafinansiering. Det vill säga fakturaköp, fakturabelåning och factoring.

Utbetalning både till aktiebolag och enskild firma

Så snart du har skickat in ditt underskrivna låneerbjudande ger Mynt dig tillgång till dina lånade pengar. Med hjälp av ditt BankID kopplar du ihop ditt bankkonto med Mynt. Sedan ser du din kredit inom tre minuter. Därefter kan du ta ut så mycket pengar du behöver. Hur snabbt de kommer in på ditt bankkonto beror på vilken bank du har. En stor fördel i det hela är dock att du kan ansöka oavsett företagsform. Det vill säga att både aktiebolag och enskilda firmor är välkomna.

Kundtjänst

MyntPå telefon når du kundtjänsten måndag till fredag mellan klockan 09:00 och 17:00. Maila kan du göra under helger men i sådana fall kan du räkna med svar först nästa vardag. Även vanligt förekommande frågor som kan vara behjälpliga är listade på hemsidan.

Vårt omdöme om Mynt

Ett utmärkande drag är de höga kraven för att få ett företagslån. De lånar inte ut till nystartade företag och du måste även ha en årlig omsättning om minst 500 000 kr. Uppfyller du dock dessa så har du en hel radda med fördelar att dra nytta av. Oavsett om ditt företag är en enskild firma eller ett aktiebolag. Du får ett företagslån utan UC och behöver inte uppge någon säkerhet. Dessutom får du ett flexibelt företagslån där du bara betalar för det lånebelopp du begär ut. De har också fler tjänster som du kan underlätta för företaget. Dessa är bland annat fakturaköp, fakturabelåning och factoring.

Information

Lånebelopp 10 000 kr - 2 000 000 kr
Återbetalningstid 1 mån - 36 mån
Ränta 1% - 3%
Uppläggningsavgift 0 kr
Utbetalning Inom 24h
Typ av lån Företagslån
Direktutbetalning Nej
Betalningsanm. OK Ja
Utan UC Ja
BankID Ja
Creditsafe Ja
Bisnode Ja

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

» Kan jag återbetala företagslånet i förtid?
I regel ja. Vid fåtal undantagsfall så får du tydligt reda på det innan du godkänner lånet.
» Vad händer med kreditutrymmet när jag tagit ut del av lånet?
Den delen frigörs och kan därmed användas igen.
» Hur beräknas den fasta kostnaden?
Det görs en individuell prövning och hamnar från 1% av fakturans värde eller lånebeloppet per månad.
» Skiljer sig löptiderna beroende på vilket slags lån jag tar?
Ja. Vid fakturalån väljer du löptid mellan 3 till 6 månader medan vanliga företagslån har en löptid mellan 1 till 36 månader.

Andra liknande långivare

Belopp 10 000 kr - 10 000 000 kr
Löptid 1 mån - 5 år
Ränta Beror på bank
Åldersgräns 18 år
Belopp 100 000 kr - 10 000 000 kr
Löptid 30 dagar - 5 år
Ränta Individuellt
Åldersgräns 20 år
Belopp 30 000 kr - 300 000 kr
Löptid 2 mån - 18 mån
Ränta Fast avgift
Åldersgräns 18 år
Belopp 50 000 kr - 3 000 000 kr
Löptid 1 mån - 30 mån
Ränta 8% - 12%
Åldersgräns 18 år
Belopp 10 000 kr - 2 000 000 kr
Löptid 1 mån - 36 mån
Ränta Fast månadsavgift
Åldersgräns 18 år
Belopp 50 000 kr - 2 000 000 kr
Löptid 6 mån - 5 år
Ränta Beror på bank
Åldersgräns 18 år