Ponture Företagslån

Ponture är en låneförmedlare för dig som söker efter ett företagslån. Här kan du hitta och jämföra företagslån med bra villkor. Den snabba ansökningen kan ge dig ett lån på hela 500 000 kr. Dessutom får du upp till 20 låneerbjudanden – allt med en enda ansökan och endast en registrering hos UC.

10.000 kr - 10.000.000 kr
Belopp
30 dagar - 5 år
Löptid
fr. 1% - Individuellt%
Ränta
20 år
Åldersgräns

Snabbt utbetalning digitalt hos Ponture Företagslån

Att skicka in en låneansökan till Ponture om företagslån är kostnadsfritt. Här får du dessutom snabbt svar och besked inom 24 på din digitala ansökan. De tillämpar även en snabb utbetalning och du har generellt tillgång till pengarna inom en till två dagar. Du kan låna mellan 10 000 kr och 10 000 000 kr. Pengar som du kan investera för att kunna växa ditt företag. Vilken ränta du får är individuellt, men börjar från så lågt som 1% ränta. Vanligt är dock ett spann mellan 6% och 20%. Återbetalningstiden ligger på en månad till fem år.

Din digitala ansökan tar endast två minuter. Du fyller i ansökningsformuläret online och skriver under med ditt BankID. Eftersom att du använder ditt BankID genom hela ansökningsprocessen blir den till snabb och smidig. Du får svar inom 24 timmar med låneerbjudanden från Pontures samarbetspartners. Först tar de dock en kreditupplysning hos UC. Däremot kan verkliegn alla företag välkomna att ansöka. Såväl enskilda firmor och aktiebolag som kommanditbolag och handelsbolag kan ansöka om ett företagslån hos Ponture. Även nystartade företag är välkomna att ansöka utan några hinder.

Krav för lån hos Ponture

  • Åldersgräns 20 år
  • Företag registrerat i Sverige
  • Resterande krav handlar om en individuell bedömning och ytterligare villkor kan bli ställda efter en första ansökan

Fakturaköp, factoring och möjligheten att samla lån

Förutom företagslån till alla företagsformer så har du fler nischade tjänster som du kan söka via Ponture. Är du istället ute efter fakturaköp eller factoring så bistår de även med det på samma sätt. Det vill säga att du med också här får flera förslag på en anmälan. Har ditt företag flera mindre lån som du gärna hade tagit ett hopbakslån på är även det möjligt. Genom att samla dina företagslån får du både bättre ränta och mindre administration. Du kan absolut också nyttja både tjänsterna vilket gör det hela ännu smidigare. Det vill säga sköta nåde fakturaköp eller eventuell fakturabelåning och ett generellt företagslån via Ponture.

Få 20 olika låneerbjudanden om företagslån

Ponture är ett bra val för dig som tycker det är svårt att hitta den bästa långivaren för ditt företag. Med en enda ansökan kan du nämligen få upp till 20 olika låneerbjudanden. Ponture samarbetar med många seriösa banker och långivare. Så snart du har mottagit alla låneerbjudanden kan du jämföra vilken långivare som ger dig förmånligast ränta och villkor.

Ponture FöretagslånPonture har många samarbetspartners som kan ge dig ett företagslån. Du kan bland annat få ett låneerbjudande av Svea Ekonomi, Aros Kapital, Marginalen Bank, OPR-Företagslån, Qred, Avida, Approva och Mynt. Med över 20 olika samarbetspartners kommer du få de bästa lånevillkoren på lånemarknaden.

Utbetalning

Ponture har en kundtjänst som du kan kontakta. De kan hjälpa dig med din ansökan och svara på de frågor du har. Dessutom kan du få prata direkt med en handläggare. Pontures kundtjänst kan du kontakta via telefon eller mejl. Du kan även fylla i kontaktformuläret på Pontures hemsida för att bli kontaktad.

Hur snabbt du får tillgång till dina lånade pengar beror på vilken långivare du valt samt vilken bank du har. De flesta av Pontures samarbetspartners betalar ut pengarna samma dag som du skriftligen accepterar låneerbjudandet. Sedan får du tillgång till de lånade pengarna inom en till tre bankdagar.

Vårt omdöme om Ponture Företagslån

Ponture Företagslån är ett utmärkt val för dig som behöver ett snabbt företagslån för att få mer finansiering i ditt företag. Oavsett om det handlar om lagerfinansiering, fastighetsfinansiering eller om du vill växa på annat sätt. Här är alla företag välkomna att ansöka. Du kan låna hela 10 000 000 kronor och får en relativt lång återbetalningstid. Dessutom har du möjligheten till factoring och fakturaköp. Du kan även samla dina lån till ett enda med bättre ränta.

Generellt är dock Pontures hemsida något informationsfattig när det handlar om konkreta detaljer. Du kan däremot få hjälp av Pontures kundtjänst med ansökan och detaljerna kring detta. Det är dock en seriös låneförmedlingssajt som kan hjälpa dig att få riktigt bra låneerbjudanden. Samtidigt som du kan få 20 låneerbjudanden sparar du en massa registreringar hos UC.

Information

Lånebelopp 10.000 kr - 10.000.000 kr
Återbetalningstid 30 dagar - 5 år
Ränta fr. 1% - Individuellt%
Uppläggningsavgift 0 kr
Typ av lån Företagslån
Direktutbetalning Nej
Betalningsanm. OK Nej
Utan UC Nej
BankID Ja
Creditsafe Nej
Bisnode Nej

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 16:00
Tisdag 08:00 - 16:00
Onsdag 08:00 - 16:00
Torsdag 08:00 - 16:00
Fredag 08:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

Finns det även möjlighet till fakturabelåning?
Ja absolut. Förutom fakturaköp kan Ponture absolut bistå med fakturabelåning.
Jag behöver inget direkt företagslån utan projektfinansiering istället, går det ändå?
Via Ponture kan du absolut ansöka om företagslån till projektfinansiering. Dessutom har de ett väldigt brett spann anpassat till både små och stora projekt.
Jag kan inte se villkoren för det lånet jag tänkt mig, var hittar jag dessa?
Villkoren för ett specifikt lån får du efter en kostnadsfri ansökan. Detta delvis då Ponture har ett så brett spektra av erbjudanden och villkoren kan skilja sig åt markant.
Jag skulle behöva rådgivning gällande de olika lånen, kontakta kundservice antar jag?
Ponture hjälper till med mycket mer än så. De erbjuder även kostnadsfri rådgivning via deras finansiella rådgivare. Som kund kan du dessutom ta del av deras väletablerade nätverk.

Andra liknande långivare

10.000 kr - 2.000.000 kr
Belopp
1 mån - 24 mån
Löptid
Fast månadsavgift% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns
30.000 kr - 500.000 kr
Belopp
1 mån - 18 mån
Löptid
Fast månadsavgift.% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns
30.000 kr - 300.000 kr
Belopp
2 mån - 18 mån
Löptid
Fast avgift% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns
10.000 kr - 1.000.000 kr
Belopp
1 mån - 36 mån
Löptid
Individuell % - %
Ränta
18 år
Åldersgräns
50.000 kr - 10.000.000 kr
Belopp
3 mån - Tillsvidare (kontokredit)
Löptid
1% - 2.5%
Ränta
18 år år
Åldersgräns
20.000 kr - 7.000.000 kr
Belopp
1 mån - 5 år
Löptid
Beror på bank% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns