Om Oss

Hos Kredity kan du jämföra lån oavsett ditt individuella lånebehov. Från snabblån, smslån, kontokrediter, klassiska blancolån och mycket annat. Oavsett om du är ute efter ett lån utan säkerhet eller om du är ute efter något mer långvarigt. Vi samarbetar med de största och mest välrenommerade bankerna och långivarna och på så sätt kan du vara säker på att du hittar det erbjudandet som passar just dina behov bäst.

Om Kredity

Kredity är sidan där du som låntagare kan på ett smidigt sätt jämföra mängder av långivare på ett väldigt överskådligt sätt. Oavsett om du är ute efter snabblån eller något mer långvarigt. Mängden långivare som du med enkelhet kan jämföra hos Kredity ökar dessutom chanserna för att just du hittar det du är ute efter. Du kan se både fördelar eller specifika detaljer som är av särskilt intresse med annan tilläggsinformation som kan vara viktigt. Till exempel hur snabbt du får ditt lånebesked. Oavsett om det handlar om låg ränta, betalningsanmärkningar eller lång löptid. Givetvis listar vi även eventuella bonusar som långivarna erbjuder samt våra bedömningar och utlåtanden så att du lättare kan göra ett väl avvägt val.

Samla lån och krediter

Förutom att ansöka om snabblån erbjuder Kredity även en rad långivare som du kan samla dina dyrare lån och krediter hos. Fördelen är att du ofta kan få till en betydligt bättre ränta. Dessutom har du bara en månadskostnad att hålla koll på. I och med det blir det även mycket mindre att administrera för dig. En summa med en bättre ränta och ett datum, helt enkelt. Vi listar en rad olika långivare som du kan samla dina lån och krediter hos. Allt på ett väldigt överskådligt sätt så att du med lätthet kan se hur mycket du kan låna, hur länge och mycket mer.

Kredity

Tidigare betalningsanmärkningar

Vi på Kredity förstår att allas ekonomiska situation inte ser likadan ut. Vi drar vi inte heller ett likhetstecken mellan tidigare betalningsanmärkningar och oförmåga att kunna betala tillbaka. Det handlar snarare om olika situationer och därav även individuella prövningar. Därför listar vi även en mängd långivare och låneförmedlare som accepterar tidigare betalningsanmärkningar. Listat på Kredity framkommer det tydligt om tidigare betalningsanmärkningar fungerar för ett givet lån. I så fall även hur många betalningsanmärkningar som accepteras eller under vilken tid samt om du kan låna utan UC. Samma gäller betalningsanmärkningar hos Kronofogden eller andra saker som kan skilja sig från situation till situation. Till exempel olika krav på deklarerad inkomst. På samma sätt ska exempelvis inte en provanställning vara ett direkt hinder.

Från snabblån till billån

Du kommer garanterat att hitta en långivare som passar dig via Kredity. Oavsett vad du tänkt använda lånet till. Ibland behövs det lite extra tillskott i vardagen för att fixa ett billån, du kanske vill ta dig ut på din livs resa eller helt enkelt behöver ett akutlån. Även i detta fall anser vi att vikten av en individuell bedömning är avgörande. Ibland är det lånesumman som är viktig medan det andra gånger är viktigare att det kan betalas av under längre eller kortare tid. Det finns alltså inga allmängiltiga anledningar till lån som antingen är bra eller dåliga. Det är i slutändan bara du själv som vet bäst hur du använder pengarna. Därför kommer de flesta av långivarna på Kredity att ta allt detta i beaktande för att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt.

Kontakta Kredity

Vi hjälper gärna till och svarar på dina frågor eller funderingar. Skicka iväg ett mail till kontakt@kredity.se återkopplar vi till dig så fort som möjligt.