Om Oss

Kredity är en oberoende aktör för att jämföra lån oavsett ditt individuella lånebehov. Från snabblån, smslån, kontokrediter, klassiska blancolån och mycket annat. Vi samarbetar med de största och mest välrenommerade bankerna och långivarna. På så sätt kan du vara säker på att du hittar det erbjudandet som passar just dina behov bäst.

Om Kredity

Vi på Kredity är låneförmedlare som hjälper dig som låntagare att på ett smidigt sätt jämföra mängder av långivare på ett väldigt överskådligt sätt. Oavsett om du är ute efter snabblån eller något mer långvarigt. Du kan se både fördelar eller specifika detaljer som är av särskilt intresse med annan tilläggsinformation som kan vara viktigt. Till exempel hur snabbt du får ditt lånebesked, vilken ränta du får och med hur lång löptid.

Kredity

Tidigare betalningsanmärkningar

Vi på Kredity förstår att allas ekonomiska situation inte ser likadan ut. Vi drar vi inte heller ett likhetstecken mellan tidigare betalningsanmärkningar och oförmåga att kunna betala tillbaka. Därför listar vi ockås olika typer av lån på olika sidor på sajten. I Kreditys listor över lån framkommer det tydligt om tidigare betalningsanmärkningar fungerar för långivaren. Samma gäller skulder hos Kronofogden.

Kontakta Kredity

Vi hjälper gärna till och svarar på dina frågor eller funderingar. Skicka iväg ett mail till kontakt@kredity.se återkopplar vi till dig så fort som möjligt.