Om Oss

Kredity är en oberoende aktör för att jämföra lån oavsett ditt individuella lånebehov. Från snabblån, smslån, kontokrediter, klassiska blancolån och mycket annat. Vi samarbetar med de största och mest välrenommerade bankerna och långivarna. På så sätt kan du vara säker på att du hittar det erbjudandet som passar just dina behov bäst.

Om Kredity

Vi på Kredity är låneförmedlare som hjälper dig som låntagare att på ett smidigt sätt jämföra mängder av långivare på ett väldigt överskådligt sätt. Oavsett om du är ute efter snabblån eller något mer långvarigt. Du kan se både fördelar eller specifika detaljer som är av särskilt intresse med annan tilläggsinformation som kan vara viktigt. Till exempel hur snabbt du får ditt lånebesked, vilken ränta du får och med hur lång löptid.

Olika ekonomiska förutsättningar

Kredity om ossVi på Kredity förstår att allas ekonomiska situation inte ser likadan ut. Därför erbjuder vi ett brett spektra av lån, från större bolån till väldigt små pantlån. Vi drar inte heller ett likhetstecken mellan tidigare betalningsanmärkningar och oförmåga att kunna betala tillbaka. Därför listar vi också olika typer av lån på olika sidor på sajten. I Kreditys listor över lån framkommer det tydligt om tidigare betalningsanmärkningar fungerar för långivaren. Utöver det vill vi även ge dig som konsument verktygen för att sänka din ränta. Bland annat genom samlingslån och medsökande. Oavsett vilket slags lån du är ute efter kommer vi göra vårt bästa för att tillse att du får de bästa villkoren.

Uppmaning till alla besökare

Förutom konsumentfokus vill vi på Kredity även rikta en blick utåt. Därför vill vi passa på att uppmärksamma Barncancerfondens ovärderliga arbete för en bättre värld. Härmed vill vi uppmana alla besökare på sidan att, om möjligt, överväga att bidra. Det gör du lättast via Kreditys egna insamling. Vill du istället stötta via någon annan organisation går det lika bra. Alla bidrag går nämligen oavkortat till Barncancerfonden, oavsett vilken insamling du väljer.

Kontakta Kredity

Vi hjälper gärna till och svarar på dina frågor eller funderingar. Skicka iväg ett mail till kontakt@kredity.se återkopplar vi till dig så fort som möjligt.

Du hittar oss också i andra kanaler som: