Kompar Företagslån

Kompar är en låneförmedlare för företagslån. Perfekt för dig som vill ansöka om ett företagslån på ett enkelt och krångelfritt sätt. Här kan du låna upp till 7 miljoner kronor. Hos Kompar jämför du över 20 olika banker och långivare. Allt detta samtidigt som du inte får mer än en registrering hos UC.

20.000 kr - 7.000.000 kr
Belopp
1 mån - 5 år
Löptid
Beror på bank% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns

20 låneerbjudanden utan säkerhet hos Kompar Företagslån

Hos Kompar skickar du in en enda låneansökan och kan få över 20 olika låneerbjudanden från pålitliga banker och långivare. Du ansöker snabbt och enkelt med ditt BankID på Kompars hemsida. Hos aktören sker däremot en kreditupplysningen via UC. Du får dock endast en registrering och kan därmed behålla din goda kreditvärdighet.

Dessutom kan du ta ett företagslån utan säkerhet från 20 000 kr upp till 7 miljoner kr. Ditt lånevtal skriver du med den bank eller långivare du accepterar lånet hos. Löptiden är mellan 1 månad till 60 månader.

Svar inom 24 timmar

Du får ett snabbt svar på din ansökan och dessutom kostnadsfri rådgivning. Du får också dina låneerbjudanden inom 24 timmar. De banker och långivare Kompar samarbetar med är bland annat Avida, Approva, Froda, Capcito, Collector Bank, Marginalen Bank, Capital Box och Qred.

Gratis rådgivning om företagslån

Via kundservice kan du inte bara få hjälp med frågor om lån utan också gratis rådgivning. De hjälper både till med frågor kring företagslån och även finansiering i allmänhet. Ett riktigt skönt komplement till små företag eller om du har ett helt nystartat företag. Hjälpen får du både via mail och telefon. Rådgivningen är kostnadsfri och inte avhängd på att du tar ett företagslån.

Krav för att få företagslån

  • Minst 18 år gammal
  • Företagsform enskild firma, aktiebolag, HB eller KB
  • Individuell bedömning av omsättning
  • Verksamhetshistoriken blir bedömd individuellt

Få ett företagslån med betalningsanmärkning

Hos Kompar kan du ansöka om ett företagslån trots att du har en betalningsanmärkning sedan tidigare. De har nämligen en del samarbetspartners som godkänner din låneansökan trots tidigare anmärkningar.

Du kan alltså skicka in din ansökan som vanligt. De banker och långivare som godkänner betalningsanmärkningar kommer sedan att komma med ett låneerbjudande. Du får dock förvänta dig att få några färre erbjudanden än vad du annars hade fått. Det kan också vara så att du blir erbjuden att låna en mindre summa pengar om du har en betalningsanmärkning.

Utbetalning

Kompar FöretagslånI de flesta fall betalar de ut ditt företagslån redan samma dag som du accepterar ditt låneerbjudande. De olika bankerna och långivarna som Kompar samarbetar med kan dock ha olika villkor för utbetalning. Vissa behöver upp till 3 dagar på sig för att genomföra din utbetalning. Utbetalningen sker i regel under kontorstider på vardagar och ingen direkt utbetalning förekommer.

Kundtjänst

Om du behöver kontakta kundtjanst angående din låneansökan har de en kundservice till hjälp. Den är bemannad på vardagar mellan kl. 08:00-17:00. Du kan nå kundtjänsten antingen via telefon eller via mejl. På helgerna håller supporten stängt.

Vårt omdöme om Kompar

Kompar Företagslån är ett bra alternativ för dig som vill ta ditt företag till nästa nivå. Men också väldigt gångbart för att betala en oväntad utgift. Trots att du bara får en enda anmärkning hos kreditupplysningsföretaget UC kan du få över 20 olika låneerbjudanden. Du kan också låna upp till 7 miljoner kronor och alltid få företagslån utan säkerhet. Vilket gör att de passar för alla storlekar på företag. Låneförmedlaren använder sig dock inte av direkt utbetalning. Du får däremot enkel och smidig hjälp på väg mot ditt lån, något som är en riktigt stor fördel. Dessutom kan du få ett låneerbjudande även med betalningsanmärkningar.

Information

Lånebelopp 20.000 kr - 7.000.000 kr
Återbetalningstid 1 mån - 5 år
Ränta Beror på bank% - %
Uppläggningsavgift Beror på bank
Typ av lån Företagslån
Direktutbetalning Nej
Betalningsanm. OK Ja
Utan UC Nej
BankID Ja
Creditsafe Nej
Bisnode Nej

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

Hur bestäms räntan på ett företagslån?
Den sätts individuellt och baseras i huvudsak på kreditupplysning och långivarens egen bedömning.
När betalas företagslånet ut?
I de flesta fall betalas det ut samma dag som skuldebrevet blivit signerat.
Hur görs bedömningen för betalningsanmärkningar?
Storleken på din betalningsanmärkning sätts i relation till din situation, varefter en bedömning sker.
Går det att lösa företagslån i förtid?
Ja, hos samtliga långivare. De flesta tar inte ut någon extra avgift. De som gör detta informerar tydligt om detta på förhand.

Andra liknande långivare

30.000 kr - 500.000 kr
Belopp
1 mån - 18 mån
Löptid
Fast månadsavgift.% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns
1.000 kr - 2.000.000 kr
Belopp
3 mån - 2 år
Löptid
0.8% - 4%
Ränta
18 år
Åldersgräns
50.000 kr - 2.000.000 kr
Belopp
6 mån - 5 år
Löptid
Beror på bank% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns
50.000 kr - 2.000.000 kr
Belopp
1 mån - 32 mån
Löptid
8% - 12%
Ränta
18 år
Åldersgräns
50.000 kr - 10.000.000 kr
Belopp
3 mån - Tillsvidare (kontokredit)
Löptid
1% - 2.5%
Ränta
18 år år
Åldersgräns
25.000 kr - 1.000.000 kr
Belopp
6 mån - 36 mån
Löptid
Fast månadsavgift% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns