Fedelta Företagslån

Fedelta ger dig ett flexibelt företagslån genom en snabb ansökan och utbetalning. Här kan du tryggt låna upp till 1 miljon kr för din företagsverksamhet. Med ett lånebesked inom 24 timmar slipper du ödsla tid. Fedelta ger dig en snabb utbetalning av lånet och en krångelfri lånprocess.

Belopp 25 000 kr - 1 000 000 kr
Löptid 6 mån - 36 mån
Ränta Fast månadsavgift
Åldersgräns 18 år

Fördelar

  • Företagslån utan ränta (fast avgift)
  • Även för nystartade företag
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Inga omsättningskrav
  • Besked inom 24h

Nackdelar

  • Kreditupplysning via UC

Låna 1 miljon kr hos Fedelta Företagslån

Hos Fedelta kan du kostnadsfritt ansöka om ett tryggt och säkert företagslån. Du binder inte upp dig till något genom ansökan. Så snart din ansökan kommit in går Fedelta Företagslån igenom den och tar en kreditupplysning från UC. De återkommer med en låneoffert redan samma dag som du sedan kan acceptera.

Du kan låna mellan 25 000 kr och 1 miljon kr hos Fedelta Företagslån. Allt beroende på hur mycket pengar just ditt företag behöver. Den löptid du kan välja på är mellan 6 till 36 månader. Du återbetalar en del av lånet varje månad. Här slipper du dolda avgifter, uppläggningsavgift, administrationsavgift och andra tråkiga utgifter. Dessutom kan du låna utan ränta hos Fedelta Företagslån. Istället för ränta så betalar du en fast individuell månadsavgift. Utöver det så kan du även få ett lån beviljat med betalningsanmärkningar, förutsatt att de inte är för många eller skulderna för stora. Tack vara den individuella bedömningen kan du alltså även låna utan säkerhet då det alltid är den totala och sammanvägda bedömningen som avgör om ditt företagslån beviljas.

Fedelta är registrerat hos Finansinspektionen, vilket gör de till ett tryggt val. Alla företagsformer kan ansöka om ett lån. Dessutom krävs ingen minsta omsättning i företaget. Istället jämför de företagets ekonomi och återbetalningsförmåga i förhållande till lånets storlek.

Krav för företagslån via Fedelta

  • Varje ansökan behandlas individuellt
  • Enstaka betalningsanmärkningar behöver inte vara ett hinder. Helheten bedöms.

Flexibel lösning för skyndsam avbetalning

Fedelta företagslånHos Fedelta Företagslån får du ett flexibelt lån och en långivare som är flexibel mot dig som företagare. Om ditt företag skulle gå extra bra och du vill betala tillbaka hela ditt lån i förtid, då är det inga problem. Fedelta tillåter att du återbetalar ditt lån när det passar dig. Om du vill återbetala hela lånebeloppet tillkommer det inga extra kostnader och ingen extra ränta. Du kan alltså lösa hela lånet och på så sätt spara pengar – helt kostnadsfritt. Fedelta är således en transparent långivare som ger dig ett enkelt lån.

Utbetalning

Fedelta erbjuder dig en personlig service för att du ska få en så bra upplevelse som möjligt. Om du har någon fråga om att låna pengar kan du kontakta deras kundservice. Kundservicen håller öppet måndag till fredag mellan kl. 09:00-16:00. Du kan skriva i chatten, ringa eller mejla in dina frågor.

Fedelta betalar ut dina pengar snabbt efter att du accepterat deras låneerbjudande. Vanligtvis betalar de ut pengarna redan samma dag, men senast inom 24 timmar. Hur snabbt du får tillgång till pengarna beror sedan på hur snabb din bank är på att processa inbetalningen.

Vårt omdöme om Fedelta Företagslån

Hos Fedelta får du ett relativt högt maxbelopp, 1 miljon kr, dock inte det högsta på lånemarknaden för företagslån. Du får upp till 36 månader på dig att betala tillbaka lånet och kan när som helst återbetala hela beloppet utan någon extra kostnad. Det är en stor fördel för dig som företagare.

Fedelta Företagslån använder sig dessvärre inte av någon direkt utbetalning, de betalar dock vanligtvis ut lånet inom 24 timmar. En nackdel är även att de samarbetar med UC för att genomföra en kreditupplysning, därmed hamnar du i deras register. Det är dock en bra långivare i den avsikt att du får full kontroll över ditt lån och bra lånevillkor.

Information

Lånebelopp 25 000 kr - 1 000 000 kr
Återbetalningstid 6 mån - 36 mån
Ränta Fast månadsavgift
Uppläggningsavgift 0 kr
Utbetalning 1-2 dagar
Typ av lån Företagslån
Direktutbetalning Nej
Betalningsanm. OK Nej
Utan UC Nej
BankID Ja
Creditsafe Nej
Bisnode Nej

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

När kan jag räkna med att få en låneoffert från Fedelta när jag söker företagslån?
Fedelta kommer med en låneoffert redan samma dag.
Kan jag ansöka om ett företagslån hos Fedelta trots att jag har Enskild firma?
Absolut. Hos Fedelta kan alla företagsformer söka.
Hur gör jag om jag vill förbetala mitt företagslån till fedelta?
Vill du betala av lånet till Fedelta i förtid är det inga hinder, tvärtemot. Kontakta Fedelta så hjälper de dig, dessutom ingår det varken någon extra ränta eller avgifter för det.
När har jag pengarna på kontot efter godkänt företagslån?
Fedeltas ambition är att du ska få pengarna utbetalda inom en arbetsdag.

Andra liknande långivare

Belopp 10 000 kr - 10 000 000 kr
Löptid 1 mån - 5 år
Ränta Beror på bank
Åldersgräns 18 år
Belopp 50 000 kr - 3 000 000 kr
Löptid 1 mån - 30 mån
Ränta 8% - 12%
Åldersgräns 18 år
Belopp 20 000 kr - 2 000 000 kr
Löptid 1 mån - 2 år
Ränta 1% - 2.9%
Åldersgräns 18 år
Belopp 20 000 kr - 7 000 000 kr
Löptid 1 mån - 5 år
Ränta Beror på bank
Åldersgräns 18 år
Belopp 50 000 kr - 10 000 000 kr
Löptid 3 mån - Tillsvidare (kontokredit)
Ränta 1% - 2.5%
Åldersgräns 18 år
Belopp 10 000 kr - 5 000 000 kr
Löptid 1 mån - 5 år
Ränta Beror på bank
Åldersgräns 18 år