Froda Företagslån

Froda företagslån erbjuder smart finansiering för företagare. Här kan du få ett företagslån på upp till 2 miljoner kr – allt genom en digital process som sparar dig såväl tid och energi som pengar. Hos Froda lånar du utan UC och du får en smidig återbetalning där du betalar en liten summa varje dag.

10.000 kr - 2.000.000 kr
Belopp
1 mån - 24 mån
Löptid
Fast månadsavgift% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns

Låna 2 miljoner kr utan UC hos Froda Företagslån

Hos Froda ansöker du enkelt om ett företagslån online genom deras hemsida. Du skickar in din låneansökan med hjälp av ditt BankID, du behöver nämligen endast en digital signatur. Redan samma dag får du en offert från Froda som du kan acceptera med ditt BankID. Sedan sker en snabb utbetalning av ditt lån. Dessutom kan du låna utan säkerhet.

Froda erbjuder dig att låna från 10 000 kr till 2 miljoner kr, allt beroende på vad din företagsverksamhet är i behov av för att kunna växa. I betalningsvillkoren får du en löptid på 1 till 24 månader. Hur hög din månadsavgift blir beror på hur stort lån du ansöker om i förhållande till din återbetalningstid. Hos Froda tillkommer det vare sig någon administrationsavgift eller någon uppläggningsavgift. Froda kräver dessutom ingen säkerhet för ditt lån, endast en personlig borgen. Du slipper även en kreditupplysning av UC. Istället använder de sig av Bisnode. Detta är en stark fördel för att bevara en bra kreditvärdighet vilket även är att föredra som nystartat företag. Dessutom behöver inte du vara helt fri från betalningsanmärkningar. Istället sker en individuell bedömning.

Krav för företagslån hos Froda

  • Försäljning i minst 6 månader
  • Möjlighet till nystartslån på maximalt 50 000 kr om du ej haft försäljning i minst 6 månader
  • Svenskt registrerat bolag
  • AB, HB, KB eller Enskild firma
  • Inga krav på säkerhet med undantag för personlig borgen

Ett företagslån utan ränta

Froda företagslånFroda Företagslån har en annan eventuell fördel och det är att du kan låna utan ränta. Istället för ränta så använder de sig av en fast månadskostnad. Denna kostnad är baserad på löptid och lånebelopp. Det du betalar är alltså den fasta kostnaden och amorteringen på företagslånet. Det innebär att du alltid har en konkret summa att räkna på och även en fördel i att räntan ej drar iväg över tiden. Dessutom är de fasta summorna på företagslånen väldigt konkurrenskraftiga jämfört med flertalet andra aktörer.

Daglig återbetalning underlättar för dig

Med dig som företagare i åtanke har Froda en lite speciell återbetalning. Du bestämmer vilken återbetalningsperiod du vill ha. Sedan amorterar du ett mindre belopp dagligen – allt för att slippa tunga månadsfakturor. Du betalar via autogiro från ditt företagskonto. Detta kan vara ett riktigt smidigt alternativ för dig som är ute efter ett nystartslån och inte vill ha större klumpsummor till en början.

Tanken med ett mindre belopp som dagligen återbetalas från ditt konto är att du ska återbetala lånet utan att det märks. Dragningarna börjar två dagar efter att pengarna har betalats ut. Froda vill helt enkelt att ditt företag ska bli skuldfritt igen ”utan att det märks.” Det är dock möjligt att be om en annan återbetalningsmodell.

Utbetalning

Så snart du har tackat ja till Frodas låneerbjudande kommer de att registrera ditt lån. Direkt efter sker utbetalningen av dina pengar. Därmed kan du räkna med att ha pengarna på ditt bankkonto inom 24 timmar (under vardagar). Det kan dröja längre tid om det är helg. Vid en snabb process kan du dessutom få tillgång till pengarna redan samma dag som du ansöker.

Froda har ett bra hjälpcenter med svar på de flesta frågorna. Om du vill komma i kontakt med kundservicen gör du det vid dessa tider via mejl eller telefon. Öppettider är måndag till fredag mellan kl. 09:00-17:00.

Sammanfattning om Froda Företagslån

Froda har ett företagslån som erbjuder dig lite innovativa och nytänkande lösningar. Här kan du återbetala ditt lån via autogiro med en liten summa varje dag. På så sätt slipper du höga fakturor. Allt är dock upp till dig.

Här finns såväl en låg minimisumma som ett högt maxbelopp att låna. Dessutom får du en relativt lång återbetalningstid. Hos Froda slipper du UC, istället tas kreditupplysningen från Bisnode. Allt som allt har Froda en mycket bra helhetslösning för ditt företag om du vill låna pengar.

Information

Lånebelopp 10.000 kr - 2.000.000 kr
Återbetalningstid 1 mån - 24 mån
Ränta Fast månadsavgift% - %
Uppläggningsavgift 0 kr
Typ av lån Företagslån
Direktutbetalning Nej
Betalningsanm. OK Ja
Utan UC Ja
BankID Ja
Creditsafe Nej
Bisnode Ja

Kontakt

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 17:00
Tisdag 09:00 - 17:00
Onsdag 09:00 - 17:00
Torsdag 09:00 - 17:00
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Vanliga frågor

Hur fungerar återbetalningen med Froda?
Hos Froda kan du välja olika modeller för återbetalning. Ett exempel är att det dras ett litet belopp varje dag. På så sätt får du ingen större faktura i slutet av månaden.
Hur tar Froda sin kreditupplysning på nya kunder?
Froda Företagslån använder sig av Bisnode istället för UC, vilket är en fördel för kreditvärdigheten.
Hur lång tid efter min ansökan får jag ett besked om lånet beviljas?
Ambitionen för Froda Företagslån är att komma med ett låneförslag ett par timmar efter din ansökan. Godkänner du den så ska du i regel ha pengarna på kontot inom 24h.
Kräver Froda Företagslån någon säkerhet vid ansökan om lån?
Nej, ingen säkerhet krävs. Förutsättningen är däremot en personlig borgen.

Andra liknande långivare

10.000 kr - 10.000.000 kr
Belopp
1 mån - 5 år
Löptid
Beror på bank% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns
25.000 kr - 1.000.000 kr
Belopp
6 mån - 36 mån
Löptid
Fast månadsavgift% - %
Ränta
18 år
Åldersgräns
50.000 kr - 2.000.000 kr
Belopp
1 mån - 32 mån
Löptid
8% - 12%
Ränta
18 år
Åldersgräns
10.000 kr - 1.000.000 kr
Belopp
1 mån - 36 mån
Löptid
Individuell % - %
Ränta
18 år
Åldersgräns
10.000 kr - 10.000.000 kr
Belopp
30 dagar - 5 år
Löptid
fr. 1% - Individuellt%
Ränta
20 år
Åldersgräns
1.000 kr - 2.000.000 kr
Belopp
3 mån - 2 år
Löptid
0.8% - 4%
Ränta
18 år
Åldersgräns