Zimpler lån - Smslån utbetalning med Zimpler

Här kan du hitta alla långivare som erbjuder Zimpler lån. Det betyder att du kan låna pengar med Zimpler och deras betalmetod. Lösningen gör det möjligt för dig att få direktutbetalning av ditt smslån i realtid. Det är inte många nya långivare som har Zimpler som partner än. Men funktionen gör att långivare kan erbjuda utbetalningar även under kvällar och nätter. Det gör att du kan också kan låna när kundservice har stängt och trots det få pengarna utbetalda samma dag.

Belopp 2 000 kr - 20 000 kr
Löptid 1 mån - 1 år
Ränta 39.5% - 236.5%
Åldersgräns 18 år
  • Utan UC
  • Ubt. direkt 24/7
  • Pengar på kontot alla dagar i veckan
  • Använder Zimpler
Högkostnadskredit om effektiv ränta är över 29.5%
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Snabbt smslån med Zimpler

Zimpler lånOm du är ute efter att ta ett lån snabbt, så ska du välja ett smslån med Zimpler. Betallösningen ger dig möjlighet att ta ett smslån under kvällar, helger men också nätter. Du får alltså samtidigt pengarna utbetalda både snabbt och säkert. Utbetalningar med Zimpler sker på 5 minuter, dygnet runt och du ser även pengarna på kontot direkt. Lånet du tar är ett snabblån och med största sannolikhet utan UC.

Zimpler lån utan UC

När du tar ett Zimpler lån, så är lånet utan UC och kreditupplysning sker hos Bisnode, Creditsafe eller Safenode. Alternativa kreditprövningar gör att du inte får någon förfrågan hos Upplysningscentralen. Fördelen är då att du enklare kan ansöka om större lån i framtiden. Särskilt där det oftast är krav på en kreditkoll hos UC.

Snabbfakta om företaget

Hur mycket kostar Zimpler?

Zimpler är en tjänst för snabba och säkra överföringar, men vad kostar egentligen tjänsten kan man ställa sig frågande. Hur mycket det kostar beror på vilke summa du vill överföra eller betala. Själva kontot är kostnadsfritt, och summorna går efter en fast prislista. Insättning och/eller överföring på vänster sida och kostnad på höger sida. Dessutom kan du använda tjänsten för även andra områden där du vill betala eller överföra. Därför är ett kostnadsfritt konto något att föredra. Vissa långivare bakar också in avgiften för Zimpler i lånet. Kostnaden för insättningar och överföringar med Zimpler är följande:

  • 0-299 kr kostar 9 kr
  • 300-499 kr kostar 19 kr
  • 500-799 kr kostar 29 kr
  • Över 800 kr kostar 49 kr

Går det att låna med betalningsanmärkningar?

Zimpler är väldigt nytt på marknaden. Därför är också utbudet än så länge aningen begränsat. De långivare som använder sig av Zimpler idag går inte godtar inte betalningsanmärkningar. Är du däremot ute efter samma koncept men med betalningsanmärkningar rekommenderar vi att du tittar på lån med Trustly. Prognosen är dock att utbudet kommer att öka kraftigt i framtiden. Särskilt då de erbjuder en fördel som många låntagare är ute efter.

Vanliga frågor

Hur kan jag betala med Zimpler?
Via appen har du en rad val, från direktbetalning till autogiro.
Kostar det att använda Zimpler?
De tar ut fasta avgifter vid överföringar. Beroende på storlek så är kostnaden mellan 9 kr och 49 kr.
Finns det något tak på vad en insättning kan kosta med Zimpler?
Ja, de kommer aldrig ta ut mer än 49 kr i fast avgift på en insättning. Gäller alla summor över 800 kr.
Kan jag låna med Zimpler om jag har betalningsanmärkningar?
Nej, i dagsläget finns inga långivare som godtar betalningsanmärkningar.