Zimpler lån

Här kan du hitta alla långivare som erbjuder Zimpler lån. Det betyder att du kan låna pengar med Zimpler och deras betalmetod. Lösningen gör det möjlight för dig att få direktutbetalning av ditt smslån i realtid. Det är inte många nya långivare som har Zimpler som partner än. Men funktionen gör att långivare kan erbjuda utbetalningar även under kvällar och nätter. Det gör att du kan också kan låna när kundservice har stängt och trots det få pengarna utbetalda samma dag.

2.000 kr - 20.000 kr
Belopp
1 mån - 1 år
Löptid
39.5% - 236.5%
Ränta
18 år
Åldersgräns
  • Utan UC
  • Ubt. direkt 24/7
  • 1 mån utan ränta
Högkostnadskredit om effektiv ränta är över 29.5%
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Snabbt smslån med Zimpler

Zimpler lånOm du är ute efter att ta ett lån snabbt, så ska du välja ett smslån med Zimpler. Betallösningen ger dig möjlighet att ta ett smslån under kvällar, helger och nätter och samtidigt få pengarna utbetalda. Utbetalningar med Zimpler sker på 5 minuter, dygnet runt och du ser pengarna på kontot direkt. Lånet du tar är ett snabblån och med största sannolikhet utan UC.

Zimpler lån utan UC

När du tar ett Zimpler lån, så är lånet utan UC och kreditupplysning sker hos Bisnode, Creditsafe eller Safenode. Alternativa kreditprövningar gör att du inte får någon förfrågan hos Upplysningscentralen. Fördelen är då att du enklare kan ansöka om större lån i framtiden där det oftast är krav på en kreditkoll hos UC.

Snabbfakta om företaget