P2P-lån

Här listar vi alla P2P-lån i Sverige som vi rekommenderar. Du kan låna pengar av privatpersoner utan UC eller trots att du har en betalningsanmärkning. Det finns tyvärr inga person till person lån, som det också heter, för dig med skuldsaldo hos Kronofogden.

3.000 kr - 25.000 kr
Belopp
14 dagar - 150 dagar
Löptid
5% - 1177%
Ränta
20 år
Åldersgräns
  • P2P-lån
  • Räntefritt 14 dagar
  • Ingen UC
  • Direktutbetalning
Högkostnadskredit om effektiv ränta är över 29.5%
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

P2P-lån utan UC

P2P-lån

Ansöker du om ett P2P-lån utan UC, så använder sig långivaren av Creditsafe eller Bisnode. Den alternativa kreditupplysningen gör du inte får någon förfrågning hos UC (Upplysningscentralen). Det i sin tur gör det möjligt för dig att enklare ta ett större person till person lån längre fram i tiden.

Person till person lån med betalningsanmärkning

Du kan ansöka om peer to peer lån med betalningsanmärkning. Däremot är det krav på att din senaste anmärkning är mer än sex månader gammal. Anlendningen till det är att aktören som erbjuder P2P-lån vill vara säker på att du nu kan betala tillbaka ditt lån.