Lån med Safenode

Här hittar du alla lån med Safenode med direkt utbetalning till ditt bankkonto. Ett smslån utan UC och med Safenode betyder att kreditupplysningen inte syns hos Upplysningscentralen. Det finns två stycken aktörer som använder denna typ av kreditprövning. De långivarna erbjuder lån från 2 000 kr upp till 30 000 kr.

3.000 kr - 20.000 kr
Belopp
1 mån - 6 år
Löptid
3.25% - 147.16%
Ränta
20 år
Åldersgräns
  • Utan UC
  • Utb. inom 15 min
  • Utbetalningar även under helger
  • Betalningsfri månad
2.000 kr - 30.000 kr
Belopp
1 mån - 3 år
Löptid
39% - 1280.19%
Ränta
20 år
Åldersgräns
  • Utan UC
  • Utb. direkt (även lördag)
Högkostnadskredit om effektiv ränta är över 29.5%
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lån med Safenode samma dag

Lån med SafenodeEtt lån med Safenode kan du ansöka dygnet runt med möjlighet att få pengarna utbetalda samma dag. För att det däremot ska vara möjligt behöver långivaren erbjuda direkt utbetalning av lån. Både du och kreditgivaren måste även ha konto hos samma bank för att det ska gå. Det gör i sin tur att du snabbt och enkelt kan få dina pengar på kontot under samma dag som du ansöker.

Lån utan UC och utan säkerhet

När du lånar pengar med Safenode så tar du med andra ord ett lån utan UC. Det betyder därmed att det inte sker en kreditprövning hos Upplysningscentralen och du behåller din kreditvärdighet. Fördelen är också att du enklare kan ta ett större lån framöver där det kan vara krav på UC. Lånet med denna kreditprövning är dessutom utan säkerhet och du kan välja att använda pengarna till vad du vill.

Om Safenode

Företaget är nya i Sverige och uppstickare bland andra bolag i kreditupplysningsbranschen. Det är ett mycket gott alternativ för dig som redan lånat pengar med bland annat Bisnode och Creditsafe.

Safenode AB
Box 123, 512 35 Stockholm
kundservice@safenode.se
010-495 25 30

Relaterade sidor: Bisnode, Creditsafe