Låna pengar med Safenode

Här hittar du alla lån med Safenode med direkt utbetalning till ditt bankkonto. Ett smslån utan UC och med Safenode betyder att kreditupplysningen inte syns hos Upplysningscentralen. Det finns två stycken aktörer som använder denna typ av kreditprövning. De långivarna erbjuder lån från 2 000 kr upp till 30 000 kr.

Belopp 5 000 kr - 20 000 kr
Löptid 1 mån - 6 år
Ränta 3.25% - 147.16%
Åldersgräns 20 år
  • Utan UC
  • Utb. inom 15 min
  • Utbetalningar även under helger
  • Betalningsfri månad
Belopp 4 000 kr - 30 000 kr
Löptid 1 mån - 3 år
Ränta 39% - 127.12%
Åldersgräns 20 år
  • Utan UC
  • Utb. direkt
  • Utbetalningar även under lördagar
Högkostnadskredit om effektiv ränta är över 29.5%
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Lån med Safenode samma dag

Lån med SafenodeEtt lån med Safenode kan du ansöka dygnet runt med möjlighet att få pengarna utbetalda samma dag. För att det däremot ska vara möjligt behöver långivaren erbjuda direkt utbetalning av lån. Både du och kreditgivaren måste även ha konto hos samma bank för att det ska gå. Det gör i sin tur att du snabbt och enkelt kan få dina pengar på kontot under samma dag som du ansöker.

Lån utan UC och utan säkerhet

När du lånar pengar med Safenode så tar du med andra ord ett lån utan UC. Det betyder därmed att det inte sker en kreditprövning hos Upplysningscentralen och du behåller din kreditvärdighet. Fördelen är också att du enklare kan ta ett större lån framöver där det kan vara krav på UC. Till exempel vid ett framtida bostadslån där UC är väldigt vanligt förekommande. Lånet med denna kreditprövning är dessutom utan säkerhet och du kan välja att använda pengarna till vad du vill.

Snabbt lån även under helger med Safenode

En väldigt tydlig fördel med utbetalningarna från Safenode är att de inte bara har direkt utbetalningar. Utan dessa innefattar även utbetalningar under helger. Även hos andra snabba långivare så är helgutbetalningar sällan förekommande. Samma kriterier gäller dock för lån på helger som andra snabblån. Det vill säga att låneförmedlaren måste ha det i sitt utbud. En del av dessa har valt att erbjuda helglån under enbart lördagar. Att du och långivaren har samma bank är också en förutsättning för att du ska få lån under helg. Oavsett vilken långivare du väljer.

Ett alternativ för dig som redan lånat med andra kreditupplysningar

Har du ansökt om lån med andra kreditupplysningar och inte känner dig nöjd har du ett alternativ. Hos Safenode gör de en kreditkoll i sitt egna system utan att beblanda in andra aktörer. Det är också den kreditkollen som ligger till grund för lånen. Därför kan du även få ett lån beviljat även när andra sagt nej. I och med att de är nya på marknaden är det skönt som konsument att ha ytterligare alternativ. I dagsläget är de inte lika stora som konkurrenterna men utökar ständigt.

Om Safenode

Företaget är nya i Sverige och uppstickare bland andra bolag i kreditupplysningsbranschen. Det är ett mycket gott alternativ för dig som redan lånat pengar med bland annat Bisnode och Creditsafe.

Safenode AB
Box 123, 512 35 Stockholm
kundservice@safenode.se
010-495 25 30

Relaterade sidor: Bisnode, Creditsafe

Vanliga frågor

» Innebär ett lån med Safenode att jag slipper UC?
Ja. Safenode är helt självstående och kreditupplysningen tas inte genom UC.
» Går det att få utbetalning direkt med Safenode?
Ja, med långivarna som är anslutna till Safenode kan du få utbetalningar direkt.
» Måste jag uppge säkerhet för att kunna använda Safenode?
Nej, hela utbudet består av lån utan säkerhet.
» Kan andra kreditupplysnings-företag se att jag använt Safenode?
Nej, inte om de själva inte använder Safenode.