Tando - Omdöme

Tando är lånet för dig som har betalningsanmärkningar men riktigt goda vänner. Här lånar du nämligen på förtroende och kan bortse från dina tidigare misstag. Låna upp till 100 000 kronor utan UC och utan att behöva informera Tando om vad du ska använda de lånade pengarna till.

Belopp 10 000 - 100 000 kr
Löptid 36 mån - 72 mån
Ränta 25,77 - 29 %
Uppläggningsavgift 0 kr
Vi har inget aktivt samarbete med aktören och rekommenderar därför andra snabblån.

Lånevillkor hos Tando

Typ av lån Privatlån
Lånebelopp 10 000 - 100 000 kr
Återbetalningstid 36 mån - 72 mån
Ränta 25,77 - 29 %
Åldersgräns 18 år
Utbetalning Inom 24 timmar
Inkomstkrav Deklarared inkomst (borgenär)
Direktutbetalning Nej
Betalningsanm. OK Ja
BankID Ja
Utbetalning kväll/helg Nej
Kreditupplysning Creditsafe
Låneskydd Nej
Tillåter medsökande Nej
Lån utan BankID Nej
Lån som arbetslös Nej
Samlingslån Nej

Företagsinformation

Webbplats https://tandolan.se/
Företagsnamn Faithful Finance AB
Org. nr 559159-7082
Adress Odinsgatan 13, 411 03 Göteborg
Telefon 010 888 69 24
Email hej@tandolan.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 16:00
Tisdag 09:00 - 16:00
Onsdag 09:00 - 16:00
Torsdag 09:00 - 16:00
Fredag 09:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Fördelar

  • Utan UC (Creditsafe)
  • Utan krav på anställning
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Utbetalning inom 24h

Nackdelar

  • Krav på borgenär

Grundkrav för borgenärslån hos Tando

Grundkrav för borgenären

  • Minst 21 år gammal
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Ingen aktiv skuld hos Kronofogden
  • Stabil deklarerad inkomst
  • Äger en bostadsrätt eller ett hus

Borgenärslån utan säkerhet på upp till 100 000 kronor hos Tando

Hos Tando kan du ansöka om ett borgenslån. Det är samma sak som ett privatlån men med krav på en borgenär som går i god för dig. Din borgenär måste också vara mellan 21–80 år gammal. Du som låntagare måste däremot vara mellan 18–80 år gammal och ha en inkomst. Dock behöver du inte vara anställd. Lånesumman de erbjuder är från 10 000 kr upp till 100 000 kr med en återbetalningstid på mellan 36 och 72 månader. Det innebär alltså att du får gott om tid på dig att återbetala lånet.

Den fasta effektiva ränta hos Tando är 29,00%. Det tillkommer inte heller dolda avgifter, varken någon uppläggningsavgift, månadsavgift eller månatlig avgift. Samtliga lån de erbjuder är också och transparenta lån utan säkerhet. Det är enkelt att skicka in låneansökan och hela låneprocessen är även smidig med BankID.

Tando lån utan UC och med Creditsafe

TandoHos långivaren Tando kan du låna utan UC för kreditupplysningar. Istället använder de sig av Creditsafe. Kreditupplysningen sker också på din borgenär och inte på dig. Därför kan det vara extra skönt att borgenären som hjälper dig slipper få försämrad kreditvärdighet utan slagning via UC.

Låna med betalningsanmärkning

Hos Tando kan du låna trots tidigare betalningsanmärkningar. För att få ett lån beviljat måste du dock alltid ha en borgensman. Borgensmannen får i sin tur inte ha några betalningsanmärkningar. Därmed är de alltid säkra på att lånet blir återbetalt. På så sätt gör det inget om du har en betalningsanmärkning sedan tidigare. Uppfyller inte borgensmannen kravet blir däremot lånet nekat.

Snabb utbetalning samma dag

Ditt lån blir utbetalt på arbetsdagar under deras kontorstider. Tando strävar också efter att betala ut dina pengar så snabbt som möjligt. Deras mål är att betala ut ditt lån inom 24 timmar, alternativt kommande arbetsdag. Pengarna sätter de in på din borgensmans bankkonto. Detta för att förhindra identitetsbedrägeri. Därefter får ni komma överens om hur ni för över pengarna.

Kundtjänst

Kundservicesen hjälper dig med svar på frågor som gäller ditt lån och din låneansökan. De har även en mycket bra FAQ med svar på de vanligaste frågorna. Kundtjänsten håller öppet på måndagar till fredagar mellan kl. 09:00 – 16:00. Du kan även kontakta kundservicen via mail.

Vårt omdöme om Tando

Tando är ett bra val av långivare om du saknar anställning och har betalningsanmärkningar. De förmedlar också alltid lån utan UC. Däremot måste du ha en borgensman som går i god för dig. Detta säkerställer att aktören får alla återbetalningar av lånet. Du får också lång återbetalningstid och slipper krav på hög inkomst. De har dock inte direkt utbetalning men du kan få pengarna utbetalda redan samma dag. Och senast inom 24 timmar på vardagar.

Uppdaterad: 10 oktober 2023

Vanliga frågor om Tando

» Kan vem som helst bli min borgenär?
Ja, så länge de går med på det och uppfyller grundkraven.
» Hur registrerar sig borgensmannen?
När du ansökt om ett lån skickas en unik länk till borgensmannen. Fyll i uppgifterna där och resten sköts automatiskt.
» Var hittar jag lösenordet till mitt inlogg?
Du uppger mail eller telefonnummer och då skickas en ny länk varje gång du ska logga in. Tryck på länken och så blir du inloggad.
» Kan jag bo på samma adress som min borgensman?
Ja, det är inget hinder.