Säkerfinans - Omdöme

Säkerfinans är en långivare för dig som söker efter en flexibel kontokredit. Här kan du låna hela 30 000 kr och endast betala ränta på det belopp du faktiskt utnyttjar. Med direkt utbetalning får du också pengarna snabbt på ditt bankkonto. Dessutom lånar du utan UC vilket säkrar din kreditvärdighet. Utöver det kan du även logga in på Mina sidor för att bland annat hantera din kredit och fakturor. Läs hela vårt omdöme för Säkerfinans och ta del av all viktigt information innan du ansöker.

Belopp 1 000 kr - 30 000 kr
Löptid 2 mån - 2 år
Ränta 51 - 629 %
Åldersgräns 20 år
Vi har inget aktivt samarbete med aktören och rekommenderar därför andra snabblån.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om Säkerfinans

Lånebelopp 1 000 kr - 30 000 kr
Återbetalningstid 2 mån - 2 år
Ränta 51 - 629 %
Uppläggningsavgift 295 kr
Utbetalning Direkt (Nordea, SEB, Swedbank, Handelsbanken, Danske Bank)
Typ av lån Snabblån
Inkomstkrav 150 000 kr / år
Direktutbetalning Ja
- Swedbank Ja
- SEB Ja
- Nordea Ja
- Handelsbanken Ja
- Danske Bank Ja
Betalningsanm. OK Nej
Utan UC Ja
BankID Ja
Creditsafe Nej
Bisnode Ja
Utbetalning kväll/helg Nej
Kreditupplysning Bisnode
Låneskydd Nej
Tillåter medsökande Nej
Lån utan BankID Nej
Lån som arbetslös Nej
Samlingslån Nej

Kontakta Säkerfinans

Webbplats https://www.säkerfinans.se/
Företagsnamn Bliq AB
Org. nr 556678-2677
Adress Drottninggatan 68, 111 21 Stockholm
Telefon 08 644 20 10
Email info@säkerfinans.se

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 18:00
Tisdag 08:00 - 18:00
Onsdag 08:00 - 18:00
Torsdag 08:00 - 18:00
Fredag 08:00 - 18:00
Lördag 10:00 - 15:00
Söndag Stängt

Fördelar

  • Lån utan UC (Bisnode)
  • Direktutbetalning även helg
  • Möjlighet till delbetalning

Nackdelar

  • Uppläggningsavgift 295 kr
  • Godtar ej betalningsanmärkningar

Krav för låna hos Säkerfinans

  • Minst 20 år gammal
  • Folkbokförd i Sverige
  • Årsinkomst på minst 150 000 kr
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Ej skuld hos Kronofogden

Snabb kontokredit utan UC hos Säkerfinans

SäkerfinansHos Säkerfinans kan du ansöka om en kontokredit eller snabblån på mellan 1 000 kr och 30 000 kr. Hur lång din återbetalningstid blir beror inledningsvis på hur mycket pengar du väljer att låna och utnyttja. Ansökan är också kostnadsfri och ej bindande. Däremot tillkommer det en uppläggningsavgift på 295 kr och en aviavgift på 35 kr per månad.

Du ansöker om ett lån utan UC på Säkerfinans hemsida och använder ditt BankID för att legitimera dig. Du signerar därefter din ansökan digitalt. Hela ansökningsprocessen tar därför bara några minuter. Dessutom använder de sig av Bisnode Kredit AB för kreditupplysning och det gör att du behåller din goda kreditvärdighet.

Säkerfinans webbplatsFlexibel kontokredit med delbetalning

Säkerfinans är en flexibel låneform som ger dig en förmånlig kontokredit. Du väljer själv hur mycket av din kredit du vill utnyttja. Du betalar sedan bara ränta på de pengar du faktiskt använder. En stor fördel med kreditgivaren är även att du får betala tillbaka lånet i din egen takt.

Enda kravet är att du måste betala minst 4,5 % av ditt kvarstående lånebelopp varje månad, eller minst 1 350 kr. Om du däremot vill betala mer än detta kan du göra det utan någon extra kostnad. Du kan också lösa hela lånet helt kostnadsfritt.

Direktutbetalning under helger

Kreditgivaren Säkerfinans använder sig av direkt utbetalning av sitt smslån som kommer i form av en kontokredit. Det innebär att de betalar ut pengarna direkt, likt Swish, när du har skickat in ditt signerade låneerbjudande.

För att kunna ta del av en direktutbetalning kräver de att du har ditt bankkonto hos Swedbank, Handelsbanken, SEB, Danske Bank eller Nordea. Då kommer även pengarna in på ditt bankkonto redan samma dag. De generösa öppettiderna ger dig bland annat möjlighet att låna pengar under helgen. Det i sin tur leder till att du kan få ett lån när du är i akut behov av pengar.

Säkerfinans kundtjänst

Öppettiderna för kundtjänsten är måndag till fredag mellan kl. 08:00-18:00 samt lördag mellan kl. 10:00-15:00. De har också en mycket bra FAQ på sin hemsida med svar på de vanligaste frågorna. Att de har helgöppet innebär att de både svarar på frågor och hanterar utbetalningar utanför ordinarie kontorstider.

Vårt omdöme om Säkerfinans

Säkerfinans är en av marknadens snabbaste långivare och erbjuder dig ett snabblån i egenskap av kontokredit. Det är ett bra val för dig som vill låna ett lågt belopp då det startar redan på 1 000 kr. Du måste dock tjäna 150 000 kr per år för att få låna pengar. Däremot behöver du inte riskera din kreditvärdighet då kreditupplysningen tas från Bisnode och utan UC.

Långivaren godtar ej betalningsanmärkningar, men det väger de upp med direkt utbetalning. Du får nämligen in pengarna på ditt bankkonto riktigt snabbt efter att du fått ett lån beviljat. De tillämpar dessutom direktutbetalning under lördagar.

Uppdaterad: 10 October 2023

Vanliga frågor om Säkerfinans

» Får jag låna utan UC hos Säkerfinans?
Ja, kreditgivaren tar en kreditupplysning hos Bisnode istället för UC.
» Hur snabbt betalar Säkerfinans ut mitt lån?
Du har möjlighet att få pengarna utbetalda direkt redan samma dag. Ansök under kundservice öppettider.
» Kan jag få mitt lån utbetalt under helgen?
Ja, kreditgivaren har även öppet under lördagar, vilket innebär att du kan få pengarna på kontot under helgen.
» Godtar Säkerfinans att jag ansöker med betalningsanmärkning?
Nej, tyvärr godtar ej kreditgivaren betalningsanmärkningar.
» Har Säkerfinans en Mina sidor funktion där jag kan logga in?
Ja, du har möjlighet att logga in på Mina sidor hos Säkerfinans smidigt med hjälp av BankID. Där kan du i sin tur hantera din kredit och andra ärenden dygnet runt.