NextFinance - Omdöme

Hos NextFinance kan du låna upp till 600 000 kr med en lång återbetalningstid och schyssta lånevillkor. NextFinance är en låneförmedlingstjänst, vilket innebär att du kan få upp till hela 20 låneerbjudande – trots att du bra skickat in en enda ansökan. Det är alltså ett smart sätt för dig att hitta den lägsta räntan. Du får även alltid ett lån utan säkerhet och möjlighet att samla lån.

Belopp 5 000 kr - 600 000 kr
Löptid 1 år - 20 år
Ränta 2.95 - 33.83 %
Åldersgräns 18 år
Långivarens verksamhet har utgått i sin helhet. Istället rekommenderar vi andra låneförmedlare.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om NextFinance

Lånebelopp 5 000 kr - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 år - 20 år
Ränta 2.95 - 33.83 %
Uppläggningsavgift 0 kr
Utbetalning 1-5 dagar
Typ av lån Låneförmedlare
Inkomstkrav 100 000 kr/år
Direktutbetalning Nej
Betalningsanm. OK Nej
Utan UC Nej
BankID Ja
Creditsafe Nej
Bisnode Nej
Utbetalning kväll/helg Nej
Kreditupplysning UC
Låneskydd Nej
Tillåter medsökande Nej
Lån utan BankID Nej
Lån som arbetslös Nej
Samlingslån Nej

Kontakta NextFinance

Företagsnamn Freedom Finance Kreditservice AB
Org. nr 556647-0737
Adress Polisgatan 4, 262 79 Ängelholm
Telefon 08-657 61 00
Email info@nextfinance.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 20:00
Tisdag 09:00 - 20:00
Onsdag 09:00 - 20:00
Torsdag 09:00 - 20:00
Fredag 09:00 - 20:00
Lördag 09:00 - 20:00
Söndag 09:00 - 20:00

Fördelar

  • Verksamheten är nedlagd

Nackdelar

  • Lendo rekommenderas som alternativ

Låna snabbt och utan säkerhet hos NextFinance

NextFinance erbjuder dig att låna mellan 5 000 kr och 600 000 kr utan säkerhet. Lånet sker i samarbete med Freedom Finance och det är också de som är själva låneförmedlaren. Den löptid du kan välja på är 1 år till 20 år. Du får alltså gott om tid på dig att återbetala ditt lån.

Att låna pengar hos NextFinance är riktigt enkelt. Allt du behöver göra är att fylla i det korta ansökningsformuläret på långivarens hemsida. Sedan får du snabbt en mängd låneerbjudanden som innefattar allt från privatlån, samlingslån, blancolån och snabblån. Du behöver inte heller oroa dig för benämningen utan förslagen får du utifrån önskad lånesumma och löptid. Vill du inte stå på lånet själv kan du även ansöka med en medsökande.

Samla lån med hög beviljandegrad

NextFinance är en trygg och seriös tjänst. Deras samarbetspartner Freedom Finance har lång erfarenhet av lånemarknaden. Då de också har en hög beviljandegrad kan det vara ett schysst alternativ för dig som annars har svårt att få lån. I och med att utbudet av låneerbjudanden är så brett så finns även alternativet att samla dina lån. Ett samlingslån kan vara ett riktigt bra alternativ om du har en del smålån sen tidigare. Detta innebär också att du kommer få ett lån med lägre ränta.

Krav för låneförmedling via NextFinance

  • Minst 18 år gammal
  • Årsinkomst om minst 100 000 kr/år
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Ha tillgång till BankID

Få 20 olika låneerbjudanden

NextFinance är en låneförmedlare som genom Freedom Finance representerar över 20 olika långivare. Här kan du därför få över 20 olika låneerbjudanden. På så sätt kan du jämföra dessa och hitta det låneerbjudande som ger dig de mest förmånliga villkoren.

Den individuella ränta du kan bli erbjuden ligger på mellan 2,95–29,29 %. De banker och långivare du kan få ett låneerbjudande av genom NextFinance är bland annat: Komplett Bank, Lendify, Marginalen Bank, Resurs Bank, Avida Finans, SevenDay Bank och Credway.

Snabb utbetalning med ansökan dygnet runt

NextFinanceHur snabbt du kan få tillgång till dina lånade pengar beror på två saker. Dels på vilken kreditgivare vars låneerbjudande du väljer att acceptera och dels på vilken bank du själv använder. De flesta kreditgivare betalar ut pengarna direkt när de mottagit din signerade låneansökan. Sedan dröjer det 1–5 bankdagar innan du får dina pengar. Däremot kan du ansöka om lån dygnet runt. Dessutom har de riktigt långa öppettider när du kan förvänta dig snabba svar hela veckan.

Kundtjänst

Kundtjänsten sköter de främst via e-post. Telefonnumret går inte till kundservicen utan en vanlig växel. Med andra ord så tillämpar de även helglån. Öppettiderna är varje dag mellan kl. 09:00-20:00. Även på lördagar, söndagar och andra helgdagar. På så sätt är hjälpen med din ansökan eller svaret på dina frågor aldrig långt borta.

Vårt omdöme om NextFinance

NextFinance är en relativt ny låneförmedlare på den svenska lånemarknaden, de har dock erfarna Freedom Finance i ryggen. Ett minus är att de inte behandlar din ansökan på egen hand, samt att de tar en upplysning från UC. Du kan dock få hela 20 låneerbjudanden genom en seriös tjänst för att samla lån. Något som alltså ger dig en bra möjlighet att hitta det bästa låneerbjudandet på marknaden. Dessutom får du ett nytt lån med den bästa räntan. Lånebeloppet går även upp till hela 600 000 kr utan säkerhet.

Att kundservicen i huvudsak enbart går via mail är också ett minus. Däremot kompenserar de för detta genom att ha öppet alla dagar i veckan. På så sätt underlättar det ett helglån avsevärt. De erbjuder också  en smart produkt för dig som vill ta ett privatlån utan säkerhet. Dessutom kan du använda pengarna till vad du vill. De har en smidig ansökan och en hög beviljandegrad vilket underlättar för dig som har svårt att få lån annars. För att öka ytterligare för att få lånet beviljat kan du också låna med medsökande.

Uppdaterad: 27 April 2023

Vanliga frågor om NextFinance

Tillkommer det någon kostnad när jag använder tjänsten?
Nej, att ansöka om lån är helt kostnadsfritt.
Kan jag på något sätt öka chanserna att få lånet beviljat?
Ja, att söka med en medsökande brukar i regel öka chanserna för godkänt lån markant.
Kan jag även påverka räntan utifrån nuvarande situation?
Här gäller det även i sådana fall att ha en medsökande.
Är pengarna låsta till något specifikt när jag lånar via NextFinance?
Nej. Du är helt fri att använda pengarna precis efter eget tycke och smak.