Lån för alla - Omdöme

Lån för alla är låneförmedlare och också en del av Freedom Finance group. Förmedlaren samarbetar med 35 st olika banker och långivare i Sverige. När du ansöker om ett lån på deras webbplats får alla banker de samarbetar med en möjlighet att se din ansökan och komma med ett erbjudande till dig. Läs hela vårt omdöme om Lån för alla och ta del av all viktig information innan du skickar in din låneansökan.

Belopp 5 000 kr - 600 000 kr
Löptid 1 år - 20 år
Ränta 2,95 - 26,50 %
Åldersgräns 18 år
Vi har inget aktivt samarbete med aktören och rekommenderar därför andra låneförmedlare.

Information om Lån för alla

Lånebelopp 5 000 kr - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 år - 20 år
Ränta 2,95 - 26,50 %
Uppläggningsavgift 0 kr
Utbetalning 3-5 bankdagar
Anslutna kreditgivare 35 st
Typ av lån Låneförmedlare
Inkomstkrav 100 000 kr / år
Direktutbetalning Nej
Betalningsanm. OK Ja
Utan UC Nej
BankID Ja
Creditsafe Nej
Bisnode Nej
Utbetalning kväll/helg Nej
Kreditupplysning UC
Låneskydd Nej
Tillåter medsökande Nej
Lån utan BankID Nej
Lån som arbetslös Nej
Samlingslån Nej

Kontakta Lån för alla

Webbplats https://www.lanforalla.se/
Företagsnamn Freedom Finance Kreditservice AB
Org. nr 556647-0737
Adress Polisgatan 4, 262 21 Ängelholm
Telefon 0431 47 22 93
Email info@lanforalla.se

Kundservice öppettider

Måndag 08:00 - 17:00
Tisdag 08:00 - 17:00
Onsdag 08:00 - 17:00
Torsdag 08:00 - 17:00
Fredag 08:00 - 17:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Fördelar

  • 35 banker och långivare
  • Betalningsanmärkningar OK
  • Låna med medsökande
  • Låna utan fast anställning

Nackdelar

  • Använder UC
  • Godtar ej skuldsanering

Krav för lån hos Lån för alla

  • Vara minst 18 år gammal (20 år för lån med betalningsanmärkning)
  • Inkomst på minst 100 000 kr per år (115 000 kr/år för lån med betalningsanmärkningar)
  • Inget skuldsaldo hos Kronofogden. Vanlig betalningsanmärkning kan bli accepterad
  • Ej någon pågående skuldsanering

Låna enkelt med BankID via Lån för alla

Lån för allaDu ansöker om ett lån från 5 000 kr upp till 500 000 kr direkt hos Lån för allas hemsida. Inom några timmar kommer du således att ha låneerbjudanden från flera olika långivare. Sedan bestämmer du vilken långivare du tycker ger dig bäst villkor och tecknar ett därefter ett låneavtal med dem. Låneavtalet signerar du dessutom smidigt med BankID.

Beroende på vilken långivare du valt hos låneförmedlaren kan du ha pengarna på kontot redan samma dag. Lån för alla använder däremot UC som kreditupplysningsföretag. Men en stark fördel är att du med en enda ansökan når 35 olika banker och långivare. Du kan alltså få erbjudande om att låna pengar från alla dessa på en enda kreditupplysning. Du behöver alltså inte fylla i 35 olika ansökningar och få 35 olika UC tagna. Det är bra att ha så få upplysningar som möjligt hos UC så det här upplägget är riktigt smidigt.

Alla banker och långivare som Lån för alla samarbetar med

Avida Finans, Bank Norwegian, Bigbank, BRAbank, Bluestep, CashBuddy, Collector Bank, Coop MedMera Bank, Credento, Credex, Credway, Euroloan, Forex Bank, ICA Banken, Ikano Bank, Instabank, Lendify, Komplett Bank, Konsumentkredit, Marginalen Bank, MoneyGo, Nordax Bank, OPR Privatlån, re:member, Resurs Bank, Santander, SEB, SevenDay Bank, Svea Ekonomi, Swedbank och Wasa Kredit.

Låna utan säkerhet trots betalningsanmärkningar

Lån för alla har specialiserat sig på att erbjuda lån utan säkerhet till personer som har svårt att få lån hos vanliga banker. Det kan bero på att man har en låg inkomst, är tillfälligt arbetslös eller har flera betalningsanmärkningar. Även personer med ett låga UC poäng kan ansöka om lån här.

Alla kreditinstitut som de samarbetar med vet om att kunderna har haft en dålig ekonomi tidigare. Därför är flertalet villiga att erbjuda ett lån ändå. Det betyder att du som kund slipper bli nekad på samtliga erbjudanden. Däremot är detta ingen garanti då det alltid sker en individuell bedömning. Räntan blir så klart lite högre än om man har ett toppenbra UC betyg. Men den är ändå väldigt rimlig jämfört med många andra.

Lån utan fast anställning

En stor fördel är att du kan få ett lån utan fast anställning. Det spelar alltså ingen roll om du har en annan anställningsform. Till exempel säsongsanställd, deltidsanställd eller projektanställd. Idag finns det många olika anställningsformer och det har de tagit höjd för. Du kan till och med låna mellan två jobb. Det viktigaste är att du uppnår kravet om en taxerad årsinkomst om 100 000 kr. Så länge det är uppfyllt kan du låna utan fast anställning utan att oroa dig.

Lån för alla utbetalning och kundtjänst

Hur snabbt du kan få dina pengar utbetalda beror helt och hållet på vilken långivare du har valt hos Lån för alla. I regel ska du räkna med att det tar tre till fem dagar innan du har pengarna på kontot. Vissa långivare kan däremot ha en kortare handläggningstid. Som snabbast redan samma dag som du skriver på låneavtalet.

För att komma i kontakt med Lån för alla kundtjänst ringer du eller mailar. Öppettiderna är vardagar mellan 08:00 och 17:00. De har också ett formulär på hemsidan som du kan fylla i. Därefter kontaktar de dig på antingen mail eller telefon.

Vårt omdöme om Lån för alla

Lån för alla är en förmedlingssajt som samarbetar med 35 olika långivare och banker för att ge dig ett lån med låg ränta. Alla dessa vet alltså om att den som söker lån här kan ha betalningsanmärkningar eller lågt UC betyg. De är också beredda att ge lån utan fast anställning.

När du ansöker om ett lån når en ansökan 35 banker och låneinstitut på en kreditupplysning. Samtliga lån du kan ansöka är lån utan säkerhet. Dessutom har de, jämfört med många andra liknande aktörer, en riktigt förmånlig ränta och låga avgifter. Därför är de ett bra alternativ för den som fått nej av storbankerna.

Uppdaterad: 27 April 2023

Vanliga frågor om Lån för alla

» Jag är tillfälligt arbetslös, kan jag låna ändå?
Ja, så länge du uppfyller kraven för 100 000 kr i årsinkomst totalt.
» Kan jag ha betalningsanmärkningar sedan tidigare?
Ja, betalningsanmärkningar är inget hinder. De samarbetar med flera långivare som erbjuder lån till dig med anmärkningar.
» Vad kostar det att använda förmedlingstjänsten?
Det kostar ingenting att använda förmedlingstjänsten. Det är när du väljer att låna hos ett av deras samarbetspartners som det eventuellt kan tillkomma en kostnad.
» Hur vet jag vilken månadskostnad jag kommer få?
Då de är en låneförmdelare som tar in många bud på samma ansökan så kommer dessa att skilja sig åt. Därför får du reda på vilken din månadskostnad kommer bli först när du mottagit buden.