Kredera

Kredera grundades 2022 och ägs av BSA Finance AB. Kreditgivaren erbjuder en modern buffertkredit upp till 30 000 kr med automatisk ansökan. Du kan ansöka om kontokrediten snabbt och smidigt med hjälp av BankID. Både ansökningar och utbetalningar sker dygnet runt, året runt. Det finns också en logga in funktion till Mina Sidor där du kan hantera dina fakturor och utbetalningar.

Belopp 1 000 - 30 000 kr
Löptid 1 mån - 1 år
Ränta 39 - 95.85 %
Åldersgräns 20 år
Vi har inget aktivt samarbete med aktören och rekommenderar därför andra snabblån.
Det här är en högkostnadskredit
Om du inte kan betala tillbaka hela skulden riskerar du en betalningsanmärkning. För stöd, vänd dig till budget- och skuldrådgivningen i din kommun. Kontaktuppgifter finns på hallåkonsument.se.

Information om Kredera

Lånebelopp 1 000 - 30 000 kr
Återbetalningstid 1 mån - 1 år
Ränta 39 - 95.85 %
Uppläggningsavgift 395 kr
Utbetalning 0-1 dagar
Typ av lån Kontokredit
Inkomstkrav Deklarerad inkomst
Direktutbetalning Ja
- Swedbank Ja
- SEB Ja
- Nordea Ja
- Handelsbanken Ja
- Danske Bank Ja
Betalningsanm. OK Nej
Utan UC Ja
BankID Ja
Creditsafe Nej
Bisnode Ja
Utbetalning kväll/helg Nej
Låneskydd Nej
Tillåter medsökande Nej
Lån utan BankID Nej
Lån som arbetslös Nej
Samlingslån Nej

Kontakta Kredera

Webbplats https://kredera.se/
Företagsnamn BSA Finance AB
Org. nr 559147-0637
Adress Box 6322, 102 35 Stockholm
Telefon 010 551 71 05
Email kundservice@kredera.se

Kundservice öppettider

Måndag 10:00 - 16:00
Tisdag 10:00 - 16:00
Onsdag 10:00 - 16:00
Torsdag 10:00 - 16:00
Fredag 10:00 - 16:00
Lördag Stängt
Söndag Stängt

Fördelar

  • Ingen UC (Bisnode)
  • Direktutbetalning inom 5 min
  • Utbetalning kväll, natt och helg

Nackdelar

  • Ej OK med betalningsanmärkningar
  • Högsta belopp 30 000 kr

Grundkrav för kredit hos Kredera

  • Minst 20 år och högst 65 år.
  • Folkbokförd i Sverige
  • Inga betalningsanmärkningar
  • Ingen skuld hos Kronofogden
  • Svenskt BankID

Kontokredit upp till 30 000 kr hos Kredera

KrederaKreditgivaren Kredera har en mycket smidig kontokredit från 1 000 kr upp till 30 000 kr som du kan ansöka dygnet runt. Det är också ett kreditlån som är utan UC kreditupplysning där kreditprövningen sker hos Bisnode. Det betyder med andra ord att det inte påverkar ditt kreditbetyg hos UC AB.

Det Kredera har är ett snabblån i form av en kredit. Således betalar du endast för den del av lånet som du använder. Nominella räntan är på 39% och den effektiva räntan är mellan 55,42% och 95,85%. Vilken månadskostnad du får beror i sin tur på din lånesumma samt löptiden på lånet.

Gratis ansökan

Glöm inte att det är gratis att ansöka hos Kredera oavsett om du blir godkänd eller ej. Om du å andra sidan blir beviljad krediten och godtar den, så tillkommer en startkostnad på 395 kr. Därpå har du även en aviseringavgift på 45 kr i månaden samt 50 kr i uttagsavgift (varje gång du väljer att göra en utbetalning). Skulle du däremot inte använda din kredit, så kommer det inte kosta dig något förutom startkostnaden.

Kredera webbplats

Utbetalning dygnet runt med Trustly

Med sin automatiska ansökningsprocess har du möjlighet att få ditt lån godkänt året runt alla timmar på dygnet. Det vill säga kan du ansöka mitt i natten även på röda dagar och helger. Får du ditt lån beviljat kommer du ha tillgång till din kredit direkt på Mina Sidor. Därifrån kan du därefter göra utbetalningar på bara 5 minuter till ditt bankkonto med Trustly. Viktigt, för att direktutbetalning ska fungera, är att du har ett bankkonto hos en av storbankerna Swedbank, Handelsbanken, Nordea, SEB eller Danske Bank.

Kundtjänst

Kundtjänsten har tyvärr inte öppet dygnet runt. Om du av förmodan skulle ha frågor och inte hittar ditt svar under ”Vanliga frågor”-sektionen på webbplatsen, så har kundtjänst öppet mellan 10:00-16:00 på helfria vardagar.

Vårt omdöme om Kredera

Kredera erbjuder en utmärkt buffertkredit till dig som inte har några betalningsanmärkningar. Summan sträcker sig inte över 30 000 kr, vilket gör att det passar bäst för dig som har behöver låna en mindre summa pengar. Det som gör kreditgivaren till en attraktiv tjänst i jämförelse med flera konkurrenter är att utbetalningar sker dygnet runt och under 10 minuter. Däremot har Kredera både uppläggningsavgift, avikostnader och uttagsavgift. Dessa tre i kombination med att de ej godtar anmärkningar och en åldergräns på 20 år gör att vi inte kan ge maxpoäng till denna kreditgivare.

Uppdaterad: 27 April 2023

Vanliga frågor om Kredera

» Kan jag logga in på Mina Sidor hos Kredera?
Ja, kreditgivaren har en Mina Sidor funktion där du kan logga in och se din onlinekredit, hantera dina utbetalningar, fakturor m.m.
» Vad kostar det att ansöka om en kredit hos Kredera?
Det är kostnadsfritt att ansöka, oavsett om du blir godkänd eller inte.
» Vilka kostnader tillkommer vid beviljad kredit?
Väljer du att ta en kontokredit, så är det en startkostnad på 395 kr. Använder du ditt kreditkonto, så tillkommer en uttagsavgift på 50 kr varje gång du gör en utbetalning. Avi-avgiften är 45 kr i månaden.