Finansmatch - Omdöme

Om du vill få 38 olika låneerbjudanden så kan du vända dig till Finansmatch. Här krävs endast en ansökan och du får snabbt svar. Låna upp till 600 000 kr och jämför både ränta och lånevillkor. På så sätt kan du hitta det bästa privatlånet för dig. Accepterar betalningsanmärkningar och du kan låna utan säkerhet.

Belopp 5 000 kr - 600 000 kr
Löptid 1 år - 15 år
Ränta 2.95 - 29.27 %
Åldersgräns 18 år
Vi har inget aktivt samarbete med aktören och rekommenderar därför andra låneförmedlare.

Information om Finansmatch

Lånebelopp 5 000 kr - 600 000 kr
Återbetalningstid 1 år - 15 år
Ränta 2.95 - 29.27 %
Uppläggningsavgift 0 kr
Utbetalning 1-3 dagar
Anslutna kreditgivare 38 st
Typ av lån Låneförmedlare
Inkomstkrav 120 000 kr/år
Direktutbetalning Nej
Betalningsanm. OK Ja
Utan UC Nej
BankID Ja
Creditsafe Nej
Bisnode Nej
Utbetalning kväll/helg Nej
Kreditupplysning UC
Låneskydd Nej
Tillåter medsökande Ja
Lån utan BankID Nej
Lån som arbetslös Nej
Samlingslån Ja

Kontakta Finansmatch

Webbplats Ej tillgänglig
Företagsnamn Lead Supply A/S
Org. nr 35662448
Adress Kystvejen 37B, 8000 Århus C, Danmark
Email info@finansmatch.se

Kundservice öppettider

Måndag 09:00 - 20:30
Tisdag 09:00 - 20:30
Onsdag 09:00 - 20:30
Torsdag 09:00 - 20:30
Fredag 09:00 - 17:00
Lördag 14:00 - 18:00
Söndag 14:00 - 18:00

Fördelar

  • 38 st långivare
  • Godtar betalningsanmärkningar
  • Låg frånränta (2,95%)
  • I samarbete med Advisa

Nackdelar

  • Innehållsfattig webbplats
  • Ingen telefonsupport
  • Extremt mycket reklam och spam

Jämför lån med låg ränta på 600 000 kr hos Finansmatch

Du kan ansöka om privatlån mellan 5 000 kr och 600 000 kr. Återbetalningstiden varierar från 1 till 18 år. Räntan är från 2,95 %, satt individuellt och varierar hos de olika långivarna. Det samma gäller för de extra avgifter som eventuellt även tillkommer.

När du ansöker om att få jämföra lån hos Finansmatch tar de dock en kreditupplysning från UC. Däremot slipper du flertalet förfrågningar. Slutligen skickar du in din ansökan på nätet får också svar inom 24 timmar med alla dina låneerbjudanden. Sedan kan du jämföra vilken bank eller långivare som kan erbjuda dig lägst ränta och även bäst lånevillkor. Du ansöker snabbt och enkelt med hjälp av ditt BankID.

Samla lån utan säkerhet

Du kan även ansöka om ett samlingslån istället för ett vanligt privatlån. Genom att samla lån och krediter till ett enda brukar du få bättre ränta. Dessutom blir det väldigt mycket mindre att administrera med en faktura. Du kan låna utan säkerhet även när du är ute efter ett samlingslån. Ett säkerhetslöst lån innebär att du inte behöver gå i borgen med något av värde, till exempel en bostad. Istället är det din kreditvärdighet som ligger till grunden av beviljandet.

Krav för privatlån

  • Du ska vara minst 18 år
  • Tjäna minst 10 000 kr per månad
  • Du får ej ha ett skuldsaldo hos Kronofogden men betalningsanmärkningar är accepterat

Få 38 olika låneerbjudanden med betalningsanmärkning

Finansmatch samarbetar med 38 olika banker och långivare som du kan få ett lån hos. Hos denna tjänst för jämförleser kan du snabbt och smidigt jämföra alla olika låneerbjudanden. Jämförelsetjänsten samarbetar med Advisa och det är Advisa som behandlar din låneansökan. Mängden långivare innebär också att du kan ansöka om lån med betalningsanmärkningar. Förutsatt att det inte är en betalningsanmärkning med ett aktivt skuldsaldo hos Kronofogden.

De banker och långivare du kan låna igenom är bland annat Swedbank, SEB, ICA-Banken. Coop MedMera Bank, Forex Bank, Nordnet Bank, Svea Ekonomi, Brodd, Lendify, Nystart Finans, Santander Consumer Bank, Resurs Bank och Moank. Det finns alltså en bra bredd hos de banker och långivare du kan få ett låneerbjudande av. Dessutom får du svar inom 24 timmar.

Utbetalning

FinansmatchHur fort du får dina pengar utbetalda beror på vilken bank eller långivare du väljer att låna pengar hos. Om du använder ditt BankID för att signera skuldebrevet går det däremot extra snabbt. Vanligtvis kommer pengarna in på ditt bankkonto inom 1–3 vardagar efter det att utbetalningen skett.

Kundtjänst

Finansmatch har tyvärr ingen direkt kundtjänst över telefon. Det finns en mejladress du kan kontakta om du vill få svar på frågor angående lånet. Gällande vissa frågor kan du dock kontakta deras samarbetspartner Advisa. De har öppet mellan 09:00 och 20:30 måndag till torsdag. Fredag har kundtjänsten öppet mellan 09:00 och 17:00. De har även öppet både lördag och söndag mellan klockan 14:00 och 18:00.

Vårt omdöme om Finansmatch

Ett lågt betyg då du ska vara beredd på att bli överöst av spam och reklam. Gäller både den mail och det telefonnummer du uppgett. Är du ok med det så kan du jämföra 38 olika lån innan du bestämmer dig för vilket du vill ansöka om. På så sätt kan du hitta lägst ränta och bäst villkor. Det är en smart jämförelsetjänst som snabbt och smidigt hjälper dig att finna ett bra lån. Dessutom är alla lån utan säkerhet.

De har också låga grundkrav på ålder och inkomst och dessutom kan du låna med betalningsanmärkningar. En nackdel med tjänsten är att hemsidan är något informationsfattig samt att det saknar egen telefonsupport. De tar också en kreditupplysning från UC. Men däremot får du endast en registrering vilket är bra för hela 38 låneerbjudanden.

Uppdaterad: 27 April 2023

Vanliga frågor om Finansmatch

Kan jag samla lån utan att byta bank?
Ja, du kan skaffa ett samlingslån utan att behöva byta bank.
Kan jag lägga om mina lån även med en betalningsanmärkning?
Ja, förutsatt att du inte har ett skuldsaldo hos Kronofogden.
Jag känner inte till namnet sen tidigare, är Finansmatch svenskt?
Det är ett Danskt företag som samarbetar med Advisa i Sverige.
Jag hittar inte nummer till kundtjänsten?
Kundtjänsten hjälper dig via mail. I vissa frågor kan du ringa Advisas kundtjänst som de samarbetar med i Sverige.