re:member kreditkort - Omdöme

Förmåner med kreditkort från re:member

Väljer du ett kreditkort från re:member så är fördelarna både flera och märkbara. Först och främst så slipper du en årsavgift. Detta är något som är uppskattat både av inbitna användare av kreditkort och dem som precis skaffat sitt första kreditkort. Särskilt i dessa osäkra tider när du inte vet hur mycket du kommer använda kortet under året.

re:member kreditkort Den andra, kanske självklara, fördelen är att det är ett Mastercard som du kan använda överallt i världen. Men inte nog med det så får du även en gedigen reseförsäkring och möjlighet till ytterligare försäkring. För att nämna andra fördelar inom kort, så kan du även ta del av följande:

Såhär ansöker du om ett re:member kreditkort

  1. Fyll i uppgifterna på hemsidan. Var så noga som möjligt då ditt erbjudande kommer att vara individuellt. Det vill säga både individuell ränta, hur många betalningsanmärkningar som de godtar och liknande. En positiv aspekt är att de godtar betalningsanmärkningar så länge din ekonomi i övrigt är i ordning.
  2. Skicka in din ansökan online via hemsidan när du är klar.
  3. re:member gör en kreditprövning och du kommer få ett individuellt erbjudande. Därmed avgör de både din kreditnivå och vilken ränta du kommer få.
  4. Nu är det klart. Inom 3-5 arbetsdagar kommer du att få ditt nya re:member flex kreditkort.

Rabatter med re:member reward

Rabatterna i re:member reward är inte cashback, däremot får rabatterade priser i över 300 butiker online. Det bästa är att det kan handla om riktigt stora summor, med rabatterade priser upp till 25%. Det är minst sagt ett förmånsprogram som heter duga.

För att använda reward ska du först logga in. Därefter väljer du butik och betalar med ditt re:member kreditkort. Rabatten kommer att bli avdragen från din kommande faktura.

Betala med mobilen eller klockan

En annan stor fördel är att du kan betala både med mobilen och din smart watch. Du har nämligen möjlighet att ansluta kreditkortet till både Apple Pay och Samsung Pay. På så sätt underlättar du din vardag väsentligt. Båda aktiverar du enkelt med ett par klick via appen.

Kompletterande reseförsäkring och trygghetspaket

Ska du ut och resa så får du en kompletterande reseförsäkring med ditt kreditkort. Det innebär bland annat att du får avbeställningsskydd utan extra kostnad. Den kompletterande reseförsäkringen blir automatiskt aktiv utan extra kostnad om du betalar mer än 50% av resan med re:member. Detta är en tydlig fördel mot en del konkurrenter där gränsen ligger på 75%.

Utöver det kan du teckna ett trygghetspaket. Det innefattar både prisgarantier i 90 dagar och evenemangs-beställningar. Dessutom täcker det även allrisk för hushållsmaskiner och hemelektronik i två år.

Vårt omdöme om re:member kreditkort

Med re:member kreditkort så får du ett väldigt omfattande alternativ. Det bästa från bonusar och försäkringar, med ett Mastercard som fungerar överallt. Dessutom kan du få rabatter från över 300 väl uppskattade butiker. Kronan på verket är att du slipper årsavgiften.

En annan fördel är den individuella bedömning som ligger till grund för din ansökan. Det innebär att du kan ha betalningsanmärkningar sedan tidigare och ändå bli godkänd. Förutsättningen är dock att din ekonomi idag är stabil och utan större skavanker. Därmed får de ett väldigt högt betyg, då kortet är allomfattande och täcker nästan alla behov.