Supreme Card Gold Kreditkort

Fördelar med kreditkort från Supreme Card Gold

Supreme Card Gold är kreditkortet bland Supreme Cards utdbud för dig som vill lyxa till det lite extra. Ta del av fördelar som bonusar, försäkringar och möjligheten till att välja betalningssätt. Har du inte Supreme Card sen tidigare får du också en stabil och pålitlig bank. Kortet är ett Mastercard och ges nämligen ut av Resurs Bank. En pålitlig och stabil svensk aktör utanför sfären av storbanker.

Bonus på alla köp

Supreme Card Gold kreditkort En av de största fördelarna med Supreme Card Gold är bonusprogrammet. Du får 0,5 poäng för varje spenderad krona. Detta gäller alltså oavsett vad du köpt, både stort och smått innefattas. Dessa poäng kan du senare omvandla i den så kallade Poäng-shopen. Där kan du välja mellan både konkreta objekt, resor, upplevelser eller presentkort. Du kan välja mellan till exempel champagneglas från Iittala, vägassistans till bil och MC eller presentkort hos Tailorstore.

Möjlighet att delbetala räntefritt

En annan stark fördel är att det är helt upp till dig hur du vill betala. I kortet ingår 60 dagars fri kredit. Du kan antingen betala dina köp på en gång eller också delbetala dem. När du väljer att delbetala så gör du dessutom det räntefritt. Du kan dela upp delbetalningen på hela 6 månader, där samtliga månader är räntefria. Utöver det så är det inte bråttom att bestämma dig. Beslutet tar du först när du fått fakturan och inget som du behöver meddela i förväg.

Gratis reseförsäkring ingår

Väljer du att betala minst 75% av din resa med ditt kreditkort ingår en gratis reseförsäkring. Detta är alltså även ett potentiellt resekort. Reseförsäkringen kompletterar din hemförsäkring och innefattar hela familjen. Minst sagt en extra trygghet och något mindre att tänka på inför resan.

Vårt omdöme om Supreme Card Gold

Supreme Card Gold ett ett all-around-kort med lite extra guldkant på vardagen. Det innehåller en hel del fördelar bland till exempel försäkringar. Men inget som sträcker sig utöver Mastercards vanliga utbud. Däremot får du poäng för alla köp. Du kan inte nyttja cashback men istället kan du välja ut saker i present-shopen. Fördelen där är att de har både upplevelser och prylar, även om utbudet inte är alltför brett. Den tydligaste fördelen är dock möjligheten att delbetala räntefritt i 6 månader. Du kan även välja att betala köp i 1/10 eller 1/20. Men i dessa fall får du också en betydligt högre effektiv ränta.